Brunello di Montalcino Riserva DOCG

17 150 Kč 16 500 Kč 16 500 Kč od 16 500 Kč
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta:

Riserva se vyrábí pouze v nejlepších ročnících

Pouze vlastní vinice s různou polohou v nadmořské výšce 300 – 500 m n.m., hlína bohatá na kameny a vápenec. Stáří vinice je více než 25 let.

Ručně sbírané hrozny Sangiovese Grosso, fermentace za kontrolované teploty, zrání 3 roky ve slovinských dubových sudech, harmonizace minimálně 6 měsíců na láhvi.

Intenzívní zářivá rubínová barva, komplexní vůně s tóny vanilky a plané růže, chuť harmonická, dobře strukturovaná, teplá, tříslo a kyselina skvěle vyvážené, dlouhé a šťavnaté.

Doporučujeme před podáváním otevřít minimálně 8 hodin předem, odlít část vína a nechat provzdušnit. Teplota podávání 18 oC.

Předpoklad ke stárnutí 70 – 80 let

Gambero Rosso 3 sklenice, AIS Duemilavini - 5 hroznů

Můžeme doručit do:
8.7.2022 8.7.2022 8.7.2022 Zvolte variantu
Kategorie: Vína
Barva vína: červené
Objem: 0,75 l
Ročník vína: 2011,2012,2013
Duemilavini: 5
Gambero Rosso: 3
Výhodná sleva
Stále platí nabídka slevy 24 % na všechna naše vína pro minimální odběr libovolných 6 kusů (nevztahuje se na olivové oleje).

Riserva se vyrábí pouze v nejlepších ročnících

Pouze vlastní vinice s různou polohou v nadmořské výšce 300 – 500 m n.m., hlína bohatá na kameny a vápenec. Stáří vinice je více než 25 let.

Ručně sbírané hrozny Sangiovese Grosso, fermentace za kontrolované teploty, zrání 3 roky ve slovinských dubových sudech, harmonizace minimálně 6 měsíců na láhvi.

Intenzívní zářivá rubínová barva, komplexní vůně s tóny vanilky a plané růže, chuť harmonická, dobře strukturovaná, teplá, tříslo a kyselina skvěle vyvážené, dlouhé a šťavnaté.

Doporučujeme před podáváním otevřít minimálně 8 hodin předem, odlít část vína a nechat provzdušnit. Teplota podávání 18 oC.

Předpoklad ke stárnutí 70 – 80 let

Gambero Rosso 3 sklenice, AIS Duemilavini - 5 hroznů

Nejstarší a nejslavnější výrobce Brunella v Montalcinu. Sláva vinařství Greppo začala v druhé polovině 18. století, kdy Clemente Santi se svým vnukem Ferruccio Biondi Santi začal vinifikovat mošt ze 100% Sangiovese a vzniklo první Brunello.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení