Case Vecie je nejvýše položenou a nejlépe orientovanou vinicí Stefana Cesariho na začátku údolí Marano nad městečkem San Floriano. Stejné odrůdy jako pro Valpolicellu a základní Amarone, tj. Corvina, Corvinone a Rondinella, jsou ty, které Stefano Cesari používá také pro výrobu svého špičkového Amarone. Před lisováním se hrozny vysušují více než 4 měsíce, poté se mošt nechá vykvasit až do konce, tj. veškerý cukr se mění na alkohol. Proto Amarone má vysoký obsah alkoholu.
Je to svůdné tmavé červené víno s plnou ovocnou vůní (sušené švestky, fíky, rozinky, hřebíček), neméně bohatá a plná, velmi silná a smyslná je jeho chuť. Při síle a struktuře vína je působivá zároveň jeho lehkost a svěžest, s dlouho přetrvávajícím koncem.
Vyhledávané víno k pikantním a kořeněným tmavým masům, zvěřině, k dezertním sýrům.
Podáváme při teplotě 16° - 18°C.
Amarone je legendou italského vína a toto cru z Brigaldary je právem v jeho nejužší špičce.
Vinařství Brigaldara se nachází na malebných pahorcích nad Veronou. Poprvé se v katastrálních záznamech objevuje jméno Brigaldara už v 13. Století. Samotná vila, která je obklopena parkem a vinicemi byla postavena v 15. století.
Vinař Stefano Cesari se snaží o nejvyšší kvalitu, bez ohledu na náklady a námahu. V oblasti Valpolicelly patří do nejužší kvalitativní špičky, přitom však jeho ceny jsou velmi přijatelné.
Proslavil se zejména svým vynikajícím Amarone. Spolu s dalšími 9 nejlepšími vinaři se snaží udržet nejvyšší kvalitu Amarone a založili sdružení na obranu Amarone proti plagiátorství některých nových vinařů.