Špičkové červené víno z vinařství Cusumano.
Kromě tradiční odrůdy Nero d’Avola (40%) tvoří víno mezinárodní odrůdy Merlot (30%) a Cabernet (30%). Zvláštností je, že každá odrůda se pěstuje v jiné části Sicílie, vybírají se tak pro jednotlivé odrůdy nejvhodnější podmínky. Po prvotním kvašení v nerezových tancích dochází k malolaktické fermentaci v bariku, kde poté víno zraje ještě po dobu 12 měsíců.
Zářivá rubínová barva, jemná vůně uzrálého ovoce s náznakem koření a kakaa. Chuť je svěží, velmi příjemná, zakulacená, s měkoučkými tříslovinami.
Hodí se k většině masitých pokrmů, též k uzrálým sýrům.
Bratři Alberto a Diego Cusumanové se snaží ve svém vinařství snoubit nejlepší přednosti tradiční výroby vína spolu s použitím nejmodernějších technologických postupů. Výsledkem jsou pak neopakovatelná vína, která získávají oceňování na nejrůznějších světových výstavách a soutěžích. Na 399 hektarech vinic pěstují především odrůdy Nero d´Avola, Insolie a Nerello Mascalese. Rovněž zde vysadili odrůdy francouzského původu Merlot, Pinot Nero, Syrah a Chardonnay s kterými dobývají světové trhy.