Toto jednoodrůdové víno Sangiovese se vyrábí jenom ve velmi příznivých letech, a proto dosahuje vysokého obsahu alkoholu, minim. 13,5%. Důležité je dlouhé kvašení, poté zraje nejméně 3 roky (z toho 1 rok v barikových sudech). Velmi robustní a komplexní víno, má většinu oceňovaných vlastností dokonalého vína a velký potenciál pro dlouhodobé uložení.
Hodí se nejlépe k výrazným úpravám tmavého masa, zvěřině, sýrům s modrou a bílou plísní.
Doporučená teplota pro podávání je 18°- 19° C.
Mistrovské červené víno - 100% Sangiovese.
Profesor Vittorio Innocenti původně přednášel filozofii na florentské univerzitě. Před mnoha lety se vzdal profesorské kariéry a se svojí ženou Marii Rosou (původně divadelní historičkou) a synem Tomassem se starají o rodinné vinařství, které má celkem 32 ha, z čeho 12 ha jsou vinice. Vinice se nacházejí na nejlepších místech mezi Montepulcianem a Montefollonicem, kamenným středověkým městečkem, v nadmořské výšce 330 – 350 m.