Bratří Diego a Alberto Cusumanové s velkým citem kombinují tradici a inovaci. Výsledkem jsou vína, která se řadí mezi to nejlepší, co se na Sicílii vyrábí a se kterými v posledních letech dobývají svět.
V Angimbé se původní odrůda Inzolia (70%) sceluje s Chardonnay (30%).
Intenzivní vůně, chuť lahodná, s náznakem medu a žlutého melounu, s příjemně nahořklými mandlovými podtóny.
Hodí se k rybím pokrmům a tradiční středomořské kuchyni. Rovněž vhodné k uzrálým sýrům.
V Almanachu Berebene 2005 vyhrálo toto víno národního Oscara jako víno s nejlepším poměrem mezi kvalitou a cenou.
Bratři Alberto a Diego Cusumanové se snaží ve svém vinařství snoubit nejlepší přednosti tradiční výroby vína spolu s použitím nejmodernějších technologických postupů. Výsledkem jsou pak neopakovatelná vína, která získávají oceňování na nejrůznějších světových výstavách a soutěžích. Na 399 hektarech vinic pěstují především odrůdy Nero d´Avola, Insolie a Nerello Mascalese. Rovněž zde vysadili odrůdy francouzského původu Merlot, Pinot Nero, Syrah a Chardonnay s kterými dobývají světové trhy.