Nejstarší a nejslav nější výrobce Brunella v Montalcinu.Sláva vinařství Greppo začala v druhé polovině 18. století, kdy Clemente Santi se svým vnukem Ferruccio Biondi Santi začal vinifikovat mošt ze 100% Sangiovese a vzniklo první Brunello.
Hrozny pro základní Brunello jsou z vinice Greppo, která se nacházi pod vinařstvím.
Pro Riseervu se používají hrozny z révy staré minimálně 40 let.
Víno zraje ve velkých sudech ze slovinského dubu minimálně 36 měsíců.
Hlavní charakteristikou tohoto skvělého Brunella je jeho dlouhověkost. Ve sklepích vinařství jsou stále uložena vína starší 100 let.
Doporučuje se láhev otevřít cca 8 hodin před degustací nebo konzumací.
Nejstarší a nejslavnější výrobce Brunella v Montalcinu. Sláva vinařství Greppo začala v druhé polovině 18. století, kdy Clemente Santi se svým vnukem Ferruccio Biondi Santi začal vinifikovat mošt ze 100% Sangiovese a vzniklo první Brunello.