Šumivé víno vyráběné klasickou šampaňskou metodou. Vinice se severovýchodní expozicí se nachází v oblasti Ficuzza ve výšce 700 – 800 m n.m. Proto i název vína má označení 700 slm.
Odrůdové složení s převahou Pinot Nero a pak Chardonnay.
Samozřejmostí je ruční sběr hroznů. Hrozny se velmi šetrně lisují a pro víno se používá jenom mošt vylisovaný v první fázi, tzv. most fiore. Kvašení probíhá za nízké teploty a víno zůstává na kalech po dobu 5 měsíců. Druhotné kvašení v lahvích při teplotě 13°C. Finální odlévání se provádí po 24 měsících.
Může se podávat jako aperitiv, k rybím předkrmům a k rybím hlavním chodům, může doprovázet celé jídlo.
Bratři Alberto a Diego Cusumanové se snaží ve svém vinařství snoubit nejlepší přednosti tradiční výroby vína spolu s použitím nejmodernějších technologických postupů. Výsledkem jsou pak neopakovatelná vína, která získávají oceňování na nejrůznějších světových výstavách a soutěžích. Na 399 hektarech vinic pěstují především odrůdy Nero d´Avola, Insolie a Nerello Mascalese. Rovněž zde vysadili odrůdy francouzského původu Merlot, Pinot Nero, Syrah a Chardonnay s kterými dobývají světové trhy.