Celkem za: (0)
Celkem za: (0)
Vážení přátelé,
květnová večeře v RESTu je už tradičně doprovázena Proseccem z proslulého vinařství VALDO z Valdobbiadene. Dovoluji si Vás pozvat na tuto oblíbenou akci, tentokráte se skvělým rybím jídlem, které nám připraví Adam Šauer, nový šéfkuchař RESTu. K těmto mořským pochoutkám se bude výborně snoubit oblíbené bublinkové Prosecco a určitě nebude nouze o dobrou náladu.
Večeře se bude konat ve čtvrtek 17. května - restaurant REST., Podolské nábřeží 34/6, 147 00 Praha 4 – Podolí (naproti vjezdu do podolské porodnice).
Začínáme v 19:00 hod. a co tedy budeme moci ochutnat?
budeme zapíjet skvělým Cuvée di Boj, Prosecco di Valdobbiadene Superiore
a k tomu se bude krásně snoubit hodně dobré Prosecco Cuvée del Fondatore, Prosecco di Valdobbiadene Superiore
a k tomu bude podáváno špičkové ročníkové ProseccoNumero 10, Prosecco di Valdobbiadene Metodo Classico
Cena celé večeře i s degustační skleničkou Prosecca (0,1 l) ke každému chodu je 1.295,- Kč, včetně vody i kávy. Komu to stačit nebude, může si doobjednat za velmi mírné ceny další víno po skleničkách, nebo celou láhev. Pro ty, co nemají zálibu v celovečerním pití bublinkových vín, budou k dispozici dobrá tichá vína.
Protože kapacita restaurantu je hodně limitovaná, prosím zájemce, aby si co nejdříve zarezervovali místo, nejlépe mailem na adrese chovan@chovan.cz, nebo telefonem 241 430 317. Úhrada za večeři se platí na místě, není potřeba provést platbu předem.
Přijďte si s námi užít zajímavé kulinářské zážitky v příjemné společnosti a prostředí!
Copyright © 2019 CHOVAN spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.
Internetový obchod EasyShop® 3.9
©
IT STUDIO s.r.o.